Retourneren

Niet tevreden of toch niet passend? Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om de broek(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet de broek met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan MOLA geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mooilang.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor een goede verwerking ontvangen wij graag vooraf een email (info@mooilang.nl) met de volgende gegevens:

  • Naam en adresgegevens
  • Ordernummer
  • Beschrijving van het artikel dat je terugstuurt
  • Reden van retour (je bent niet verplicht dit te melden, maar deze informatie geeft ons een kans onze producten te verbeteren)

Vermeld ook je gegevens op of in het pakket en bewaar het verzendbewijs.

Retouradres:

Mola broeken, DS Veenweg 16, 8456 HR De Knipe

Retouren mogen ook (op afspraak) afgegeven worden op het vestigingsadres.

Het spreekt voor zich dat de broeken ongedragen en onbeschadigd dienen te zijn en in de originele verpakking, voorzien van het aangehechte label, teruggestuurd moeten worden.

© 2021 - 2024 MOLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel