De lengte

De broeken zijn extra lang en vallen smal. Ze zijn langer dan reguliere broeken in kindermaten en hebben standaard een smalle pasvorm. Voor de lengte wordt uitgegaan van een binnenbeenlengte van de helft van de totale lengte. Bijvoorbeeld maat 164/170: er wordt uitgegaan van een binnenbeenlengte van ongeveer 82 centimeter, gemeten van kruis tot grond (de helft van 164). Is er dus sprake van een gemeten  binnenbeenlengte van ongeveer 82 cm (kan iets minder of iets meer zijn), dan zijn dus de broeken in maat 164/170 lang genoeg. Vervolgens zal de uiteindelijke lengte van de broek per model verschillen. Zo zijn de leggings en treggings iets korter, omdat deze op de enkel horen te vallen en dus ongeveer 5 cm korter mogen zijn. De binnenbeenlengte is per broek/legging terug te vinden in de maattabel.

Smalle taille

Niet alleen kinderen die lang zijn, maar ook meiden met een hele smalle taille en smalle benen, kunnen goed slagen op mooilang.nl. Het gaat voornamelijk om de juiste verhouding van de lengte en de omgvang. Ook deze meiden hebben er vaak mee te maken dat de broeken in reguliere maten te wijd zijn of te kort (bij een goede taille omvang). Dus je hoeft niet persé lang te zijn voor een MOLA broek.

Maattabel

Per model broek wordt in de shop een maattabel weergegeven waar de omvang en de binnenste lengte van de broekspijp is aangegeven. Met deze tabel kun je de juiste broekmaat bepalen. Het kan namelijk best zijn dat de broek die je nodig hebt afwijkt van de maat die normaal wordt gedragen. Ook verschilt de lengte per model en type broek. Heb je vragen over de maatvoering? Dan kun je natuurlijk altijd even een mail sturen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

© 2021 - 2024 MOLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel